top of page

Slaapkamer

Comfortabel slapen

 

Wij kunnen diverse speciale bedden leveren. Zo kunnen we binnen één dag een zogenaamd ziekenhuis / verpleegbed leveren, afgestemd op uw wensen en eisen. 

 

De verpleegbedden hebben allemaal de eigenschap dat ze in hoogte in te stellen zijn. Andere opties zijn het elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneind. In sommige gevallen is het ook mogelijk om het totale bed te laten kantelen.

We kunnen ons voorstellen dat u graag naast uw partner wilt blijven slapen, ook hiervoor hebben we een oplossing. Een boxspring bijvoorbeeld maar dan wel met de volledige functionaliteit van een verpleegbed. Niet alleen mooi maar ook nog eens uitermate functioneel. Onze bedden zijn in veel kleuren te leveren.

Aan- en uitkleden

 

Wanneer uw mobiliteit afneemt en u niet meer goed kunt bukken kan het aandoen van kousen of steunkousen erg lastig zijn. ZorgCompleet heeft hiervoor veel hulpmiddelen in haar assortiment.

Voor mensen die ook steunkousen dragen worden dit soort hulpmiddelen vaak vergoed. Ons moederbedrijf Steunkousenadvies kan u hierin adviseren. Er zijn bijvoorbeeld wrijvingsverminderende- of armverlengende hulpmiddelen verkrijgbaar.

 

Indien het opheffen van de arm problemen geeft kan het aan- en uittrekken van een overhemd of jas lastig zijn. Een aankleedstok kan dan uitkomst bieden. 

Aankleedstokken zijn er in veel verschillende maten en uitvoeringen. 

Ook voor het aantrekken van onderkleding zijn er speciale hulpmiddelen verkrijgbaar.

Matrassen en kussens


Een goede ondersteuning terwijl u ligt is van groot belang. Niet alleen het matras maar ook het hoofdkussen moet een goede ondersteuning bieden.

 

In onze ziekenhuis en verpleegbedden leveren wij standaard traagschuimmatrassen. Deze matrassen zorgen voor een perfecte drukverdeling en zorgen er tevens voor dat bij langdurig liggen op bed er geen doorligwonden ontstaan.

Afhankelijk van uw slaaphouding zijn er verschillende hoofdkussens. Er zijn speciale kussens voor mensen die op hun zij slapen, voor mensen die op hun rug slapen, etc. Belangrijk is steeds dat uw nek en hoofd goed ondersteund worden. 

Veel mensen kiezen een extra ondersteunings- of positioneringskussen om het comfort te verhogen.

bottom of page