top of page

Personenalarmering

Alarmknoppen

 

Met een personenalarmering van ZorgCompleet ondersteunt u uw dierbaren thuis, op het werk, buitenshuis en zelfs op vakantie!

 

Onze personenalarmeringen zijn wereldwijd te gebruiken. De personenalarmering wordt voorzien van een prepaid simkaart van KPN en werken daardoor volledig zelfstandig. 

De personenalarmering biedt u vele mogelijkheden. Van het voeren van een telefoongesprek, het lokaliseren van de persoon, tot aan het instellen van een veilige zone en valdetectie. 

U betaalt geen abonnements- en servicekosten voor deze personenalarmering!

Wanneer er een alarm wordt gemaakt worden maximaal 5 contactpersonen gebeld, tevens ontvangen zij een SMS bericht met de locatie van de alarmknop.

Alarmhorloges

 

De alarmhorloges van ZorgCompleet hebben dezelfde functies als de alarmknoppen. U draagt dit personenalarmeringssysteem net als een horloge aan uw pols, zoals u gewend bent.

 

De horologes zijn net als de drukknoppen ook wereldwijd te gebruiken. De systemen worden voorzien van een prepaid simkaart van KPN en werken daardoor volledig zelfstandig.

 

Extra functies die aanwezig zijn op de horloges zijn onder andere (afhankelijk van het model): medicijnalarm, bloeddrukmeter, hartslagmeter, thermometer, agenda, uitgebreide telefoonfuncties en nog veel meer.

U betaalt geen abonnements- en servicekosten voor deze personenalarmering!

Alarmering voor kinderen


 Met een speciaal alarmhorloge voor kinderen kunt u als ouders altijd zien waar uw kinderen zijn. Ook kunt u wanneer u dat wenst contact opnemen met uw kind.

Het speciale "groene" telefoonboek in het alarmhorloge zorgt ervoor dat uw kind niet gebeld kan worden door andere telefoonnummers dan u bepaalt heeft.

Door een simpele druk op de knop kan uw kind contact opnemen met 3 vooraf geprogrammeerde contactpersonen. 

 

Kies voor zekerheid met de alarmhorloges van ZorgCompleet voor uw dierbaren! 

bottom of page