top of page

Onze oplossingen

ZorgCompleet is een gespecialiseerde winkel in hulpmiddelen. Of het nu gaat om hulpmiddelen om langer, veilig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, mobiliteitshulpmiddelen of ADL-hulpmiddelen (handige hulpmiddelen voor in en om huis) bij ZorgCompleet vindt u het.

In onze winkel in Diessen ontvangen wij u graag op afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen nemen. Samen met u kijken we welke oplossingen geschikt zijn voor de problemen die u ervaart. We denken met u mee als het gaat om mogelijke vergoedingen via bijvoorbeeld de gemeente of uw zorgverzekeraar.  

ZorgCompleet werkt samen met verschillende ergotherapeuten en andere specialisten op het gebied van hulpmiddelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij complexe woningaanpassingen gespecialiseerde aannemers inschakelen.

Ons streven is om u volledig te ontzorgen. We nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u. Om dit te garanderen vragen wij u om voor uw bezoek telefonisch een afspraak met ons te maken. Kunt u niet bij ons langskomen in Diessen, dan komen wij ook bij u aan huis. 

bottom of page