top of page

Comfortabel zitten

Sta-op & relax fauteuil 

 

Wanneer het nemen van een stap moeilijk wordt zijn de EasySteppers mogelijk een oplossing. Op elke trede wordt een "tussentrede" geplaatst waardoor de hoogte van elke traptrede wordt gehalveerd. Dit is hét alternatief voor een complex en duur hulpmiddel.

 

De AssiStep is het hulpmiddel biedt u een oplossing als u meer veiligheid nodig heeft om veilig de trap op of af te gaan. Deze manuele traplift kan gezien worden als de rollator onder de trapliften. U loopt zelf met ondersteuning veilig de trap op en af.

Wanneer u niet meer in staat bent om zelfstandig de trap op of af te gaan kan een traplift een uitkomst bieden. Trapliften worden altijd op maat gemaakt voor de trap die u in uw woning heeft.

Wij denken uiteraard met u mee over eventuele vergoedingsmogelijkheden.

Werkstoelen

 

Drempels zijn vaak een obstakel om veilig uw woning binnen te komen of om veilig van de ene naar de andere ruimte te gaan. Door uw bestaande drempels te vervangen door de Vari-Stepp haalt u een gevaarlijk en hinderlijk obstakel uit uw woning!

 

U kent het vast wel, een hoge drempel bij de voor- of achterdeur maakt het onmogelijk om met uw rollator of rolstoel uw woning binnen te komen. Wanneer het hoogteverschil te groot is om de Vari-Stepp toe te passen kan een metalen of kunststof toegangssysteem een oplossing bieden.

 

Kunststof drempelhulpmiddelen kunnen als een bouwpakket in elkaar worden gezet en bieden een oplossing voor elke denkbare situatie. Wanneer een grotere hoogte overwonnen moet worden kan er worden gekozen voor een metalen uitvoering van de drempelhulp.

Zitten op het werk


Veel mensen brengen de meeste tijd op hun werk zittend door, in welke vorm dan ook. Een geschikte stoel of kruk is dan van groot belang om lichamelijke klachten te voorkomen.

ZorgCompleet werkt samen met een aantal gespecialiseerde partners op het gebied van kantoorergonomie. Zij weten als geen ander wat een goede bureaustoel voor u is. 

Ook voor meer industriële omgevingen hebben wij een oplossing als het gaat om zitten op de werkplek. De werkstoelen die ZorgCompleet levert kunnen modulair worden aangepast voor elke werksituatie. 

Voor werksituaties waarbij mensen gedurende langere tijd moeten staan, kan een sta-hulp een uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan kassamedewerkers en baliebedienden.

bottom of page